top of page
WORKSHOP porselein stippen

Deze workshop is helemaal hip en ook heel leuk om te doen. Tijdens de workshop maak je een leuke tapasschaal, theebeker met thee-tip, 2 gebaksbordjes of een kop en schotel. Je kunt kiezen uit diverse sjablonen en patronen. Heel handig is dat jouw creatie gewoon in de vaatwasser kan. Na 30 minuten is de verf droog. Je moet hem thuis nog even afbakken in de oven op 150 graden/ 35 minuten.

Leuke tip! Heb je iets te vieren? een babyshower, een vrijgezellenfeest, een verjaardag? Maak dan 2 gebaksbordjes per persoon en schenk er 1 aan de hoofdpersoon. Zo heeft hij of zij een leuke stapel gebaksbordjes en een toffe herinnering aan het feestje. 

Wat mag je verwachten: 

De workshop duurt 2 a 2,5 uur. Alle materialen en het servies waar je voor kiest is inclusief, samen met koffie of thee en heerlijke vers gebakken appeltaart.

Atelier A work Of art: €22,50 p.p.

Wil je deze workshop doen? Stuur even een mail. Vermeld het aantal personen, de datum dat je een workshop wilt volgen en eventuele andere wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Get Inspired

bottom of page