top of page
WORKSHOP MOZAIEKEN
Tijdens deze workshop maak je van een houten figuur een mooi mozaiekwerk. Het houten figuur is al kant en klaar. Je kan kiezen uit diverse figuren. Een voorbeeld is een klaver, vlinder, bloemen, theepot, uil etc. Je werkt met verschillende soorten mozaïek stenen. Je gaat dus niet leren hoe je mozaieksteentjes moet knippen. De stenen waarmee wij werken hebben verschillende kleuren, vormen en maten.

Atelier A work Of art: €35,= p.p.


Wil je deze workshop doen? Vermeld het aantal personen, de datum dat je een workshop wilt volgen en eventuele andere wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. 
WORKSHOP LINO SNIJDEN/ STEMPELS MAKEN

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met lino snijden. We noemen het ook wel gutsen. Met deze techniek kan je hele mooie afdrukken maken op bijvoorbeeld een kaart, kleding, papier etc. Deze workshop is erg leuk als teambuildingsactiviteit. 
De lino neem je na afloop mee naar huis. Thuis kan je naar harte lust de stempel toepassen. Deze workshop is daarom ook erg duurzaam.

Je kan kiezen uit de volgende combinaties.
1lino snijden + afdruk op schilderdoek+ linnen tasje €30,= p.p.
1 lino snijden + afdruk op 3 kleuren papier+ linnen tasje €30,= p.p.
1 lino snijden + afdruk op keukenshort €30,= p.p
1 lino snijden + afdruk op 10 kaarten en envelop + linnen tasje, €30,=

Heb je iets te vieren? vrijgezellenfeestje, babyshower, verjaardag? Dan is het ook leuk om een lino te snijden per persoon en daar een afdruk op te maken zoals boven beschreven maar het linnen tasje dan te vervangen voor 1 t-shirt voor de hoofdpersoon. Dit t-shirt kan dan bedrukt worden met alle stempels die er gemaakt zijn. Dit is een super leuk aandenken aan jullie feestje.

1 lino snijden + afdruk naar keuze+ afdruk op een gezamenlijk t-shirt €30,=

Wil je deze workshop doen? Vermeld het aantal personen, de datum dat je een workshop wilt volgen en eventuele andere wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. 

TEXTIELVERVEN OP EIGEN KLEDING
Tijdens de workshop textielverven maak je een ontwerp op een kledingstuk naar keuze. Dit kledingstuk neem jezelf mee. Dit kan een toffe spijkerbroek of jas zijn, maar een shirt, een keukenshort of tas is ook echt heel leuk.
 
Atelier A work Of art: €17,50 p.p.

Wil je deze workshop doen? Vermeld het aantal personen, de datum dat je een workshop wilt volgen en eventuele andere wensen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. 

 
Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page