top of page
20220506_105730_edited.jpg
Kunstzinnige therapeutische coaching

Kunstzinnige therapie:

Na het volgen van de opleiding "kunstzinnige therapie", coach ik mensen bij het proces dat kunstzinnige therapie voor je kan doen. Kunstzinnige therapie helpt mensen met bijvoorbeeld faalangst, stress, angsten of traumatische problemen, maar ook met met kanker of een andere ziekte waarbij de patiënt , maar ook de familieleden en vriendenkring veel stress en angsten te verwerken krijgen. Uiteraard kan ik de ziekte niet genezen. Ik kan wel helpen om de spanningen, angsten en emoties een plekje te geven. Tijdens de therapie ontwikkel je nieuwe vaardigheden die kunnen helpen om je problemen de baas te worden. Je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen. Dit doen we dmv. kunst. We gaan kunst inzetten als expressiemiddel en als symbolische communicatie. Je hoeft helemaal geen kunstenaar te zijn hoor, zelfs tekenen en schilderen hoef je niet te kunnen.

 

Tijdens deze sessies is kunst is het werk van de geest. Dit klinkt misschien heel zweverig, maar dat is het niet hoor. Kunst maken of bewonderen maakt het geluk hormoon in je hersenen aan.

Kunstzinnige therapie bevordert een positieve en humanistische kijk op de mens, die dankzij innerlijke hulpbronnen, in staat is om uitdagingen te overwinnen. Deze hulpbronnen moeten soms even vrij gemaakt worden. Kunst als medium neemt deze functie over en kan blokkades overwinnen.

We starten met een kennismaking van 30 minuten. Tijdens deze sessie maken we kennis met elkaar en kijken we naar jouw hulpvraag. Samen bepalen we hoeveel sessie je wilt volgen en op welke momenten dit voor ons beide uitkomt. Elke sessie die daarop volgt duurt 1 uur.  Je kan kiezen uit 1 sessie van 60 minuten, maar je kan ook een strippenkaart nemen voor 5 sessies van 60 minuten of 10 sessies van 60 minuten. Wil je met een groepje komen? Dit kan ook. We doen dan een groepssessie van 2 uur, minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

Kosten: 

De kennismaking is gratis.

Elke volgende sessie van 60 minuten €55,=

Strippenkaart 5 sessies €225,=

Strippenkaart 10 sessies €350,=

Groepssessie 2 uur €75,= per persoon.Locatie: atelier van A Work Of Art, van Beverenstraat 40 3117 KW in Schiedam.

 

IMG-20170624-WA0006.jpg
Anker 1
Meer info? Mail me.

Marian Kranenborg

van Beverenstraat 40

3117 KW Schiedam, Zuid-Holland

Tel: 06 - 23418164

E-mail: mkranenborg@outlook.com

HOUDT U UW SPAMBOX IN DE GATEN.

VAAK KOMT MIJN ANTWOORD

NAMELIJK IN DEZE BOX TERECHT!

Bericht ontvangen!

bottom of page