top of page
Kunstzinnige therapie
en
Privélessen

Kunstzinnige therapie:

In januari 2023 ben ik gestart met de opleiding "kunstzinnige therapie". Kunstzinnige therapie helpt mensen met bijvoorbeeld faalangst, stress, angsten of traumatische problemen. Tijdens de therapie ontwikkel je nieuwe vaardigheden die kunnen helpen om je problemen de baas te worden. Je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen. Dit doen we dmv. kunst. We gaan kunst inzetten als expressiemiddel en als symbolische communicatie. Je hoeft helemaal geen kunstenaar te zijn hoor, zelfs tekenen en schilderen hoef je niet te kunnen.  Tijdens deze sessies is kunst is het werk van de geest.

Kunstzinnige therapie bevordert een positieve en humanistische kijk op de mens, die dankzij innerlijke hulpbronnen, in staat is om uitdagingen te overwinnen. Deze hulpbronnen moeten soms even vrij gemaakt worden. Kunst als medium neemt deze functie over en kan blokkades overwinnen.

De eerste sessie duurt 30 minuten. Tijdens deze sessie maken we kennis met elkaar en kijken we naar jouw hulpvraag. Samen bepalen we hoeveel sessie je wilt volgen en op welke momenten dit voor ons beide uitkomt. Elke sessie die daarop volgt duurt 45 minuten. 

Kosten: 

De eerste sessie € 35,=

Elke volgende sessie van 45 minuten €55,=

 

Tijdens mijn studie kan je de sessie volgen tegen een gereduceerd tarief. Je betaald €20,= per sessie zolang ik nog niet officieel gecertificeerd bent, daarna vervallen deze gereduceerde prijzen en betaal je het reguliere tarief.

 

 

Privelessen:

Tijdens deze 1 op 1 begeleiding gaan we kijken waar jouw kwaliteiten liggen en welk materiaal daar het beste bij past. Er is uitgebreid aandacht voor vorm, kleur, techniek, materiaalkennis enz.

Tijdens het 1e uur van je privé les besteden we een kwartier om jouw doelen en de aanpak te bepalen. Je neemt foto's van eigen werk of tastbaar eigen werk mee (als je dat al hebt want beginners zijn net zo welkom) zodat ik kan zien wat jouw stijl en-of niveau is.

Het kan zijn dat je aan 1 les genoeg hebt en dat je daarna thuis zelf weer verder kan. Kies je voor meerdere lessen dan krijg je na elke les opdrachten mee naar huis die we de les erna bespreken. Hierdoor krijg je een persoonlijk op maat gemaakte les waar we gericht aan jouw doelen werken.

Een ander voordeel van privélessen zijn dat we de duur van de les, de tijdstippen en de datums samen bepalen. Kan je niet elke week? Heb je een variabel rooster of wil je gewoon meer tijd tussen de lessen zodat je thuis extra goed de opdrachten kan oefenen? Dit is geen probleem, we plannen de lessen op tijdstippen die jou (en mij) het beste uitkomen.

Tijdens de lessen gebruik je mijn materialen, maar voor de thuisopdrachten moet je zelf voor de materialen zorgen.

De technieken die ik jou kan leren zijn voornamelijk voor het werken met olieverf en acrylverf. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als kunstenaars met wat meer ervaring.


Privé lessen zijn daarnaast mogelijk voor kinderen tot 18 jaar en ook voor jongeren met een beperking.  

Het is ook een optie om met meerdere personen een privé les te nemen, dan word het tarief per persoon een stukje voordeliger.

Tarieven: volwassenen
Privé les voor 1 persoon:
€35,= per uur.
€165,= strippenkaart voor 5 uur.

Privé les voor 2 personen:
€30,= per uur, per persoon.
€140,= strippenkaart voor 5 uur per persoon.

Privé les voor 3 personen of meer:
€25,= per uur per persoon.
€115,= strippenkaart voor 5 uur, per persoon.

 

Tarieven kids/ jongeren met beperking:

6 tot 12 jaar €13,50 per uur. strippenkaart voor 5 uur €65,=

12 tot 18 jaar €20,= per uur, strippenkaart voor 5 uur €95,=

Tijdstip en datums zijn in overleg.

 

Na de privélessen kan je desgewenst aansluiten bij een groepsles. Tijdens de groepslessen leer je het gebruiken van verschillende materialen en technieken. Deze lessen zijn niet op maat gemaakt zoals de privélessen, maar ervaringen uitwisselen met medecursisten, sociale contacten en elkaar inspireren kunnen ook waardevolle toevoegingen zijn op jouw leerproces.
Locatie: atelier van A Work Of Art, van Beverenstraat 40 3117 KW in Schiedam.

 

Klik voor meer informatie over de groepslessen op de link.

Anker 1
IMG-20170624-WA0006.jpg
Meer info? Mail me.

Marian Kranenborg

van Beverenstraat 40

3117 KW Schiedam, Zuid-Holland

Tel: 06 - 23418164

E-mail: mkranenborg@outlook.com

HOUDT U UW SPAMBOX IN DE GATEN.

VAAK KOMT MIJN ANTWOORD

NAMELIJK IN DEZE BOX TERECHT!

Bericht ontvangen!

bottom of page