top of page
Handen in het gips

Wil je jouw hand of jullie handen in gips terug zien dan kan je een afspraak maken. Aan een half uurtje hebben we al genoeg. Bij binnenkomst krijg je een korte uitleg. Je bepaalt in welke houding je jullie handen wilt vastleggen. Vervolgens maak ik de substantie klaar waar we mee gaan werken. Jullie doen jullie handen in een bak en dan mag je niet meer bewegen (zo min mogelijk). Het voelt een beetje koud, maar verder voel je er niks van. Na een paar minuten wordt de substantie hard en mag je jullie handen voorzichtig los maken. Dan nemen we afscheid en spreken we een moment af waarop je de handen op komt halen. 

 

De handen worden met synthetisch gips (dat is harder en minder kwetsbaar dan normaal gips) gegoten. Vaak kan je een dag of 2 later de handen al ophalen. Vlak na het lossen van de handen is het gips nog een beetje gelig, na een paar dagen is het goed droog en worden de handen witter. 

Deze handen zijn natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven. We hebben dan ook leuke cadeaubonnen die we feestelijk voor je in kunnen pakken.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat het handwerk is (letterlijk en figuurlijk). Als je jouw vingers bijvoorbeeld te veel beweegt tijdens het proces dan kan het zijn dat er toch kleine verschillen te zien zijn. Daarnaast moet je rekening houden met kleine oneffenheden. Deze zitten in het gips of misschien in de mal. Dit zijn kleine dingetjes waar we niet onderuit komen. Hierop zit dus ook geen garantie.

Prijzen:

1 hand €45,=

2 handen €75,=

3 handen €105,=

4 handen €135,=

 

Wil je meer handen of heb je een andere vraag? Mail dan even voor een offerte en voor de mogelijkheden.

Klik op onderstaande envelop.

Get Inspired

bottom of page