top of page
20230120_164637.jpg
LESSEN VOOR JONG EN OUD 

VOLWASSENEN:

 

Schilder- en tekenles: Deze lessen zijn voor mensen die graag willen oefenen met verschillende technieken en materialen. De lessen bestaat uit een serie van 15 lessen. Tijdens de lessen krijg je verschillende opdrachten. Of je een beginner bent of al wat meer ervaring hebt maakt niet uit. Je maakt jouw eigen werk en oefent met de opdrachten en materialen. We werken o.a. met olieverf, acrylverf, aquarel, pastelkrijt, houtskool, potlood enz. Elke serie van 15 lessen is anders, er worden elke keer andere materialen, opdrachten of technieken toegevoegd of weggelaten, het is daarom logisch dat niet alle materialen en technieken die er zijn aanbod komen, daarvoor zijn er gewoon te veel.  De lessen zijn inclusief de materialen, koffie of thee en een heerlijk leeg hoofd na afloop. De lessen gaan pas door als er een minimaal aantal deelnemers zijn. Na aanmelding wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Op dit moment zijn er lessen voor volwassenen op:

vrijdagmiddag 13:00 uur tot 15:00 uur

Kosten: €175 voor 15 lessen. 

Meer lezen over datums en inhoud van de lessen?

KORTE CURSUS:

Je kan je inschrijven voor de korte cursussen die al gepland zijn. Deze cursussen zijn voor mensen die wat meer verdieping zoeken in een bepaalde techniek of materiaal. Een korte cursus bestaat uit 5 lessen, altijd op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

De lessen gaan pas door als er een minimaal aantal deelnemers zijn. Na aanmelding wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Kosten: 1 korte cursus €80,=.

Maak nu gebruik van een mooie aanbieding, 3 korte cursussen naar keuze €175,=  

Meer lezen over datums en inhoud van de korte cursussen?

 

Lijkt het je leuk om eens een korte cursus te komen doen met vrienden, familie, collega,s etc? Dit kan al met een kleine groep van minimaal 6 tot maximaal 24 personen. Je maakt dan kennis met de basistechnieken van bijvoorbeeld schilderen of mixed-media. Korte cursus, 5 lessen €80,= pp. Datums, tijdstip en onderwerp van de korte cursus zijn in overleg.

 

HANDVAARDIGHEIDSLESSEN:

Tijdens deze lessen leer je de basistechnieken van mozaïeken, kleien, papier-maché, mixed-media, hout branden etc etc. deze cursus bestaat uit 15 lessen. €175,= pp. incl. alle materialen. 

Er is ook een korte cursus handvaardigheid lessen, 5 lessen verschillende technieken zoals mozaïeken, kleien, mixed-media etc. €80,= pp.

KINDEREN:

 Teken- en schilderlessen voor kids:  Bij kinderen bieden wij gevarieerde lessen met verschillende materialen en technieken. Ook zij maken tekeningen en schilderijen om trots op te mogen zijn, daarnaast is het ook nog eens heel leerzaam. Wij maker er een geweldige middag van vol plezier en kleur!  

Op dit moment zijn er lessen voor kids van 6 jaar tot 12 jaar op:

Woensdagmiddag 13:00 uur tot 14.30 uur, tekenen en schilderen.

Vrijdagmiddag 16:00 uur tot 17:30 uur, tekenen en schilderen.

Bij de kinderlessen gebruiken we strippenkaarten voor 10 weken. Kan je een keertje niet komen dan kost het je ook geen strip. Een strippenkaart voor de les van 6 jaar en ouder kost €75,= . Losse lessen afnemen kan ook, de kosten zijn dan aangepast. €8,50= per losse les.

LET OP! tijdens de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door, met uitzondering van de zomer en kerstvakantie.

 

Locatie: van Beverenstraat 40 3117 KW in Schiedam.

 

KORTE CURSUS voor kinderen:

Je kan je inschrijven voor de korte cursussen die al gepland zijn. Deze cursussen zijn voor kinderen van 8 jaar tot 16 jaar, die wat meer verdieping zoeken in een bepaalde techniek of materiaal. Een korte cursus bestaat uit 3 of 5 lessen. 

De lessen gaan pas door als er een minimaal aantal deelnemers zijn. Na aanmelding wordt je hiervan op de hoogte gehouden.

Meer lezen over datums en inhoud van de korte cursussen?

Handvaardigheidslessen voor kinderen: Bij de handvaardigheidslessen leren kinderen omgaan met verschillende materialen en technieken. Denk aan klei, papier-mache, gips, lijm, papier, wol, stoffen enz. Sommige projecten maken we in 1 les af en aan andere projecten kunnen we soms weken achter elkaar werken. Op dit moment zijn er even geen handvaardigheidslessen voor kinderen.

 

Privelessen:

Tijdens deze 1 op 1 begeleiding gaan we kijken waar jouw kwaliteiten liggen en welk materiaal daar het beste bij past. Er is uitgebreid aandacht voor vorm, kleur, techniek, materiaalkennis enz.

Tijdens het 1e uur van je privé les besteden we een kwartier om jouw doelen en de aanpak te bepalen. Je neemt foto's van eigen werk of tastbaar eigen werk mee (als je dat al hebt want beginners zijn net zo welkom) zodat ik kan zien wat jouw stijl en-of niveau is.

Het kan zijn dat je aan 1 les genoeg hebt en dat je daarna thuis zelf weer verder kan. Kies je voor meerdere lessen dan krijg je na elke les opdrachten mee naar huis die we de les erna bespreken. Hierdoor krijg je een persoonlijk op maat gemaakte les waar we gericht aan jouw doelen werken.

Een ander voordeel van privélessen zijn dat we de duur van de les, de tijdstippen en de datums samen bepalen. Kan je niet elke week? Heb je een variabel rooster of wil je gewoon meer tijd tussen de lessen zodat je thuis extra goed de opdrachten kan oefenen? Dit is geen probleem, we plannen de lessen op tijdstippen die jou (en mij) het beste uitkomen.

Tijdens de lessen gebruik je mijn materialen, maar voor de thuisopdrachten moet je zelf voor de materialen zorgen.

De technieken die ik jou kan leren zijn voornamelijk voor het werken met olieverf en acrylverf. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als kunstenaars met wat meer ervaring.


Privé lessen zijn daarnaast mogelijk voor kinderen tot 18 jaar en ook voor jongeren met een beperking.  

Het is ook een optie om met meerdere personen een privé les te nemen, dan word het tarief per persoon een stukje voordeliger.

Tarieven: volwassenen
Privé les voor 1 persoon:
€35,= per uur.
€165,= strippenkaart voor 5 uur.

Privé les voor 2 personen:
€30,= per uur, per persoon.
€140,= strippenkaart voor 5 uur per persoon.

Privé les voor 3 personen of meer:
€25,= per uur per persoon.
€115,= strippenkaart voor 5 uur, per persoon.

 

Tarieven kids/ jongeren met beperking:

6 tot 12 jaar €15,= per uur. strippenkaart voor 5 uur €70,=

12 tot 18 jaar €20,= per uur, strippenkaart voor 5 uur €95,=

Tijdstip en datums zijn in overleg.

 

Na de privélessen kan je desgewenst aansluiten bij een groepsles. Tijdens de groepslessen leer je het gebruiken van verschillende materialen en technieken. Deze lessen zijn niet op maat gemaakt zoals de privélessen, maar ervaringen uitwisselen met medecursisten, sociale contacten en elkaar inspireren kunnen ook waardevolle toevoegingen zijn op jouw leerproces.

 

Benieuwd? Stuur dan een mail voor meer informatie via het onderstaande contact formulier.

Tot snel! 

Wil je terug naar de agenda? Klik dan hier.

Marian Kranenborg 

van Beverenstraat 40

3117 KW Schiedam

Tel: 06 - 23418164

E-mail: mkranenborg@outlook.com

HOUDT U UW SPAMBOX IN DE GATEN.

VAAK KOMT MIJN ANTWOORD

NAMELIJK IN DEZE BOX TERECHT!

Bericht ontvangen!

REFERENTIES VAN TALENTVOLLE MENSEN
REFERENTIES VAN TALENTVOLLE MENSEN
"Heerlijk schilderen in een ontspannen sfeer. Marian heeft goede tips voor beginners en gevorderde schilders. Ze zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar uitdagingen en jezelf blijft ontwikkelen. Ze geeft je ruimte voor eigen ideeën maar helpt je wel je grenzen te verleggen. Door deze lessen en enthousiasme van Marian ben ik ook thuis weer gaan schilderen. Maar met elkaar is toch een stuk gezelliger en zeker stimulans. Absoluut een aanrader."

- Monique Riesmeijer

bottom of page