top of page
IMG-20220202-WA0006.jpg
KINDERFEESTJES 

Vier jouw kinderfeestje met A Work Of Art! 

Wij delen een prachtige locatie met Team Buurtvrouw in Schiedam. Hierdoor zijn er diverse  mogelijkheden om het feestje super leuk te maken.

Je kiest een workshop die je samen met jouw feestvierders wilt komen doen. Wij zorgen voor gezellige muziek, lekker cupcakes met een glaasje siroop en een cadeautje voor de jarige job. Maar je kan ook na afloop lekker pannenkoeken blijven eten of tosti's. De pannenkoeken kan je zelf feestelijk versieren.

Wat is er allemaal mogelijk?

 

Schilderworkshop:

We schilderen dan op canvasdoek met acrylverf. Als je iets naar beneden scrolt zie je foto's van de schilderijen waaruit je kan kiezen. Je kan de gemaakte schilderijen direct mee naar huis nemen. De schilderijen tekenen we stap voor stap. Je doet het helemaal zelf met een beetje hulp van mij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten figuren:

Je schildert en versiert een figuur van hout met de kleuren en materialen die jij wilt. Je kan kiezen uit diverse figuren. Dit kan ter plaatsen. Zo is er bijvoorbeeld een kat, hond, dino, vlinder, uil, zeepaardje, zeemeermin, eenhoorn, brandweerauto, ijsje, ballerina, zwaan en een raket. (Deze figuren kunnen verschillen door het aanbod van de leverancier, maar er zijn altijd voldoende figuren om uit te kiezen.) 

 

 

 

TIEDYE-feestje:

D.M.V de tiedye techniek versier je 2 T-shirts. Er zijn diverse kleuren verf waar je uit kunt kiezen. Zo wordt elke T-shirt anders. Zo kan je ook uit diverse technieken kiezen. Elke techniek zorgt voor een ander patroon op je T-shirt. Nadat we het 2e T-shirt hebben geverfd en ingepakt, drinken we iets en eten we iets lekkers. Dit is ook een leuk moment om eventueel de cadeautjes uit te pakken. Na deze korte pauze gaan we met het 2e T-shirt aan de gang. Hiervoor hebben we een donker T-shirt nodig. Dit shirt verven we met tegen kleuren. Dit geeft weer een heel ander effect. Als je naar huis gaat neem je 2 pakketjes mee waarin je T-shirt zitten. Je kunt ze nog niet dragen, want eerst moet je thuis nog het een en ander doen. Je krijgt een instructie mee om de T-shirt thuis te behandelen zodat ze mooi blijven en je ze gewoon zo vaak kunt dragen en wassen als je zelf wilt. 

Bij dit feestje zorg je zelf voor 2 t-shirts per kind. 1x een lichte en 1x een donkere, met voorkeur thuis al een keertje gewassen en van katoen.

Letter versieren:

Je versiert de 1e letter van jouw naam. Eerst schilderen we hem met acrylverf in jouw favoriete kleur en daarna kan je hem versieren met diverse materialen variërend van glitters, stickers, steentjes, bloemen, veertjes enz. Deze workshop duurt 1,5 uur en is zeer geschikt voor de wat jongere kids. (v.a. 4 jaar.)

Porseleinstippen:

Je stipt met porseleinverf een patroontje op een boterhambordje of gebaksbordje . Nadat het porselein thuis in de oven afgebakken is kan je het gewoon gebruiken en zelf in de vaatwasser reinigen. We gebruiken speciale stippennen en sjablonen om jouw ontwerp zo mooi mogelijk te laten lukken.

Mozaieken:

Je versiert een houten figuur met kleine steentjes. Deze steentjes hebben verschillende vormen en kleuren. Dit werkje is nog niet helemaal klaar als je naar huis gaat. Thuis moet je het mozaiekwerkje nog even voegen samen met een volwassenen. Het voegsel krijg je samen met een werkinstructie mee.

 

Je eigen naam (en die van jouw vrienden):

Jouw hele naam in sierlijke houten letters aan elkaar, maar niet alleen jouw naam ook de namen van al je vrienden die jij op jouw feestje hebt uitgenodigd. Deze workshop is natuurlijk super cool. Nergens vind je een workshop die zo persoonlijk is als deze. Je kan jouw naam schilderen in alle kleuren van de regenboog en daarna nog versieren met stickertjes, glitters, bloemen, steentjes, kraaltjes etc. Jij en jouw vrienden hebben na afloop een super aandenken aan deze leuke dag. Voorwaarde voor deze workshop is wel dat je minimaal 2 weken van te voren de namen doorgeef van de kids die komen en deze workshop moet vooraf betaald worden. 

Lino snijden:

Hele leuke workshop waarbij je een techniek leert die al heel wat jaartje meegaat. Je gaat zelf een stempel gutsen uit linoleum. Je gebruikt een tekening die je zelf ontwerpt, maar er zijn ook heel veel sjablonen waaruit je kan kiezen. Na het snijden van je lino maakt je een afdruk op een T-shirt en niet alleen op jouw eigen shirt maar ook op de shirts van alle andere feestgangers. Zo krijg je een super tof aandenken aan het feestje en neemt iedereen zij eigen lino stempel en eigen bedrukte shirt mee naar huis. Je kan zelf nog vele stempels zetten. Denk een s aan het versieren van kleding, briefpapier of je schooltas. Bij dit feestje moet je ook zelf voor de t-shirts zorgen.

 

 

 

Textielverven:

Jij en je vrienden gebruiken een T-shirt, kledingstuk of gymtas om te beschilderen. Dit kledingstuk mag je zelf meebrengen. Schilderen op een spijkerbroek is namelijk ook echt heel tof. Je kan een eigen creatie maken, maar je kan ook gebruik maken van de vele sjablonen die er zijn. Na afloop hebben jij en jouw feestgangers allemaal een leuk shirt, leuke broek of gymtas en een leuke herinneringen aan jouw feestje.

 

 

 

 

 

 

 

Sokmonster:

Tijdens dit feestje maak je van een sok een schattig, stoer of grappig monster. We gebruiken naald en draad, lijm, zand en watten, maar ook leuke attributen om je monster helemaal uniek te maken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timmer een vaas:

Tijdens deze leuke workshop ben je niet met verf bezig, maar met een hamer en spijkers, wol en bloemen. Super leuk om eens iets anders te maken. Je kan deze vaas heel mooi in je kamer neerzetten en de bloemen hoef je nooit water te geven. Handig toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Hanger:

Je maakt van mooie stenen leuke diertjes. deze plakken we op een houten ovaal. nadat we er een touw aan bevestigd hebben kan je hem ophangen in je kamer. 

 

3D set dolfijn of eenhoorn schilderen:

De sets bestaan uit meerdere onderdelen die je rechtop kan neerzetten. Tijdens het kinderfeestje schilder je het setje zo mooi als je kan met de kleuren die jij het mooiste vind. Weet je wat ook nog heel leuk is? Je kan de andere kant lekker thuis nog schilderen. Zo kan je het setje op 2 verschillende manieren maken. 

Prijzen:

Schilderen €14,= per kind.

Porseleinstippen €14,= per kind.

Mozaïeken €14,= per kind.

 Tiedye exclusief 2 t-shirts €14,= per kind.

Letter van je voornaam van papier-mache schilderen en versieren €14,= per kind.

Naam (hout) versieren en schilderen €20,=

Liquid-art €14,= per kind.

Figuur van hout schilderen €14,= per kind.

lino snijden en afdrukken €14,= per kind.

Textielverven op kleding (ex. kleding) €14,= per kind.

Textielverven op gymtas (incl tas) €16,50,= per kind.

Sokmonster €14,= per kind.

Timmer een vaas €16,50 per kind.

Happy Hanger €14,= per kind.

3D setje dolfijn of eenhoorn €17,50 per kind.

Pannenkoeken met feestelijke versiering €7,50 per kind.

Tosti's €7,50 per kind.

Beide is inclusief een drankje.

Leuk traktatiezakje, incl 3 voorverpakte snoepjes, een ballon en een klein cadeautje. €2,= per zakje.

Het minimale aantal kinderen is 6.

BOEK NU JOUW TE GEKKE KINDERFEESTJE

Foto's van diverse kinderfeestjes

Anker 1

Marian Kranenborg

van Beverenstraat 40

3117 KW Schiedam

E-mail: mkranenborg@outlook.com

HOUDT U UW SPAMBOX IN DE GATEN. VAAK KOMT MIJN ANTWOORD NAMELIJK IN DEZE BOX TERECHT!

Bericht ontvangen!

bottom of page