KINDERFEESTJES 

Vier jouw kinderfeestje met A Work Of Art! 

Wij hebben een prachtige locatie midden in een groen park in Vlaardingen. Bij mooi weer kunnen we zelfs buiten de workshop doen. Deze leuke locatie biedt ook veel mogelijkheden voor ouders om het feestje net iets leuker te maken door bijvoorbeeld een picknick te organiseren, een speurtocht of door leuke spelletjes te doen na of voor de creatieve workshop.

Ben je zelf niet zo van het organiseren dan hebben wij ook voldoende te bieden om van het feestje iets bijzonders te maken.

Wat is er allemaal mogelijk?

 

Schilderworkshop:

We schilderen dan op canvasdoek met acrylverf. Als je iets naar beneden scrolt zie je foto's van de schilderijen waaruit je kan kiezen. Je kan de gemaakte schilderijen direct mee naar huis nemen. De schilderijen tekenen we stap voor stap. Je doet het helemaal zelf met een beetje hulp van mij.

Houten figuren:

Je schildert en versiert een figuur van hout met de kleuren en materialen die jij wilt. Je kan kiezen uit diverse figuren. Dit kan ter plaatsen. De prijzen variëren van €10,= tot €17,50 per kind. Dit ligt aan de afmeting van het houten figuur. Zo is er bijvoorbeeld een kat, hond, dino, vlinder, uil, zeepaardje, zeemeermin, eenhoorn, brandweerauto en een raket. (Deze figuren kunnen verschillen door het aanbod van de leverancier, maar er zijn altijd voldoende figuren om uit te kiezen.) 

Letter versieren:

Je versiert de 1e letter van jouw naam. Eerst schilderen we hem met acrylverf in jouw favoriete kleur en daarna kan je hem versieren met diverse materialen variërend van glitters, stickers, steentjes, bloemen, veertjes enz.

Porseleinstippen:

Je stipt met porseleinverf een patroontje op een beker of een boterhambordje . Nadat het porselein thuis in de oven afgebakken is kan je het gewoon gebruiken en zelf in de vaatwasser reinigen. We gebruiken speciale stippennen en sjablonen om jouw ontwerp zo mooi mogelijk te laten lukken.

Naast deze leuke workshops kan je het feestje aankleden met pizza's bakken. Je maakt allemaal je eigen pizza in een kleine oven. Heel gezellig met jouw groepje aan een tafel. Ook kan je kiezen voor een taart met siroop of andere drankjes.  De taart kunnen we in een speciaal thema laten maken, denk aan een prinsessentaart, dinotaart enz. 

Prijzen:

Schilderen €12,50 per kind

porseleinstippen €12,50 per kind

letter van je voornaam van papier-mache schilderen en versieren €10,= per kind

Liquid-art €12,50 per kind

 

figuur van hout schilderen

klein figuur-15cm €10,= per kind

middel figuur-25cm €12,50 per kind

groot figuur-30cm en groter €17,50 per kind

taart met siroop v.a €5,= per kind.

pizza bakken €12,50 per kind

Het minimale aantal kinderen is 6.

BOEK NU JOUW TE GEKKE KINDERFEESTJE

Foto's van diverse kinderfeestjes

Marian Kranenborg

Trimpad 32

3135 GA Vlaardingen

E-mail: mkranenborg@outlook.com

 
WIJ WERKEN CORONA-PROEF

* Wij hanteren de 1,5 meter afstand

* Bij goede weersomstandigheden voldoende gelegenheid om buiten te lessen

* Lessen/workshop met maximaal 10 deelnemers per les/workshop

* Na elke les maken we de ruimtes grondig schoon

* Overzichtelijke ruimte

* Aparte toiletruimte

DE WORKSHOPS
VOLG ONS OP
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

KVK: 68104146

BTW: 182842563B01

DESIGNED BY