Privélessen

Tijdens deze 1 op 1 begeleiding gaan we kijken waar jouw kwaliteiten liggen en welk materiaal daar het beste bij past. Er is uitgebreid aandacht voor vorm, kleur, techniek, materiaalkennis enz.

Tijdens het 1e uur van je privé les besteden we een kwartier om jouw doelen en de aanpak te bepalen. Je neemt foto's van eigen werk of tastbaar eigen werk mee (als je dat al hebt want beginners zijn net zo welkom) zodat ik kan zien wat jouw stijl en-of niveau is.

Het kan zijn dat je aan 1 les genoeg hebt en dat je daarna thuis zelf weer verder kan. Kies je voor meerdere lessen dan krijg je na elke les opdrachten mee naar huis die we de les erna bespreken. Hierdoor krijg je een persoonlijk op maat gemaakte les waar we gericht aan jouw doelen werken.

Een ander voordeel van privélessen zijn dat we de duur van de les, de tijdstippen en de datums samen bepalen. Kan je niet elke week? Heb je een variabel rooster of wil je gewoon meer tijd tussen de lessen zodat je thuis extra goed de opdrachten kan oefenen? Dit is geen probleem, we plannen de lessen op tijdstippen die jou (en mij) het beste uitkomen.

Tijdens de lessen gebruik je mijn materialen, maar voor de thuisopdrachten moet je zelf voor de materialen zorgen.

De technieken die ik jou kan leren zijn voornamelijk voor het werken met olieverf en acrylverf. De lessen zijn geschikt voor zowel beginnende als kunstenaars met wat meer ervaring.


Privé lessen zijn daarnaast mogelijk voor kinderen tot 18 jaar en ook voor jongeren met een beperking.  

Het is ook een optie om met meerdere personen een privé les te nemen, dan word het tarief per persoon een stukje voordeliger.

Tarieven: volwassenen
Privé les voor 1 persoon:
€35,= per uur.
€165,= strippenkaart voor 5 uur.

Privé les voor 2 personen:
€30,= per uur, per persoon.
€140,= strippenkaart voor 5 uur per persoon.

Privé les voor 3 personen of meer:
€25,= per uur per persoon.
€115,= strippenkaart voor 5 uur, per persoon.

 

Tarieven kids/ jongeren met beperking:

6 tot 12 jaar €13,50 per uur. strippenkaart voor 5 uur €65,=

12 tot 18 jaar €20,= per uur, strippenkaart voor 5 uur €95,=Locatie: atelier van A Work Of Art in Schiedam of Vlaardingen.
Tijdstip en datums zijn in overleg.

 

Na de privélessen kan je desgewenst aansluiten bij een groepsles. Tijdens de groepslessen leer je het gebruiken van verschillende materialen en technieken. Deze lessen zijn niet op maat gemaakt zoals de privélessen, maar ervaringen uitwisselen met medecursisten, sociale contacten en elkaar inspireren kunnen ook waardevolle toevoegingen zijn op jouw leerproces.

 

Klik voor meer informatie over de groepslessen op de link.

 
IMG-20170624-WA0006.jpg
Meer info? Mail me.

Marian Kranenborg 

Schiedam, Zuid-Holland

Tel: 06 - 23418164

E-mail: mkranenborg@outlook.com

HOUDT U UW SPAMBOX IN DE GATEN.

VAAK KOMT MIJN ANTWOORD

NAMELIJK IN DEZE BOX TERECHT!

Bericht ontvangen!