top of page
prijzen 2024

KINDERFEESTJES:

PER PERSOON

*Schilderen €14,=

*Houten figuren schilderen €14,=

*Letter versieren €14,=

*Naam schilderen/versieren €20,= (minimaal 2 weken van te voren alle namen van de kinderen opgeven en afname is verplicht)

*Porseleinstippen €14,= (incl. beker of bordje)

*Liquid-art €14,=

*Mozaïeken €14,=

*TieDey excl. 2 t-shirts €14,=

*lino snijden excl kleding €14,=

*Textiel schilderen op eigen kleding €14,=, op gymtas (incl.) €16,50

*Sokmonster €14,=

*Timmer een vaas €16,50

*Happy hanger €14,=

*Pannenkoeken met feestelijke versiering  en iets te drinken €7,50 per kind (2 pannenkoeken per kind).

*Tosti's en iets te drinken €7,50 per kind.

* Traktatie zakjes €2,= per zakje.

WORKSHOPS VOLWASSENEN:

PER PERSOON

*Schilderen op doek €35,= 

*Duo of Trio schilderen €30,= pp.

*Schilderen op hout figuur €35,=  klein/tekst €35,= steigerhout €35,= Groot/tekst €55,=

*Mozaïeken op houten figuur €35,= incl voegsel.

*Porselein stippen €22,50

*Bella's €35,=

*Maskers €35,=

*Mixed-media 3 lessen €50,=

*Liquid-art €35,=

*TieDey excl. 2 t-shirts €25,=

*Textiel beschilderen eigen kleding €17,50 pp

*Lino snijden en drukken €30,=

*Happy hangers 2 ovalen €30,=, 3 ovalen €37,50

Workshop die speciaal aangepast zijn voor senioren of mensen met een beperking zijn €20,= per persoon. De workshops die daar geschikt voor zijn: porseleinstippen en mozaïeken.

LESSEN:

*Kids losse les €8,50 strippenkaart 10 lessen €75,=

*Volwassenen vrij schilderen strippenkaart 5 lessen excl. materialen €45,= incl. materialen €80,=

*Volwassenen teken en schilderles 15 lessen €175,= 

*Volwassenen handvaardigheidsles 15 lessen €175,= 

*Korte cursus 5 lessen €80,=

*Priveles tot 12 jaar €15,= per uur strippenkaart 5 uur €70,=

                   12 tot 18 jaar €20,= strippenkaart 5 uur €95,=

                    volwassenen €35,= strippenkaart 5 uur 165,=

KUNSTZINNIGE THERAPEUTISCHE COACHING:

 

De kennismaking is gratis.

Elke volgende sessie van 60 minuten €35,=

Strippenkaart 5 sessies €170,=

Strippenkaart 10 sessies €300,=

Groepssessie 2 uur €55,= per persoon.

TEAMBUILDINSACTVITEITEN:

Teambuildingactiviteiten max 22 personen: altijd op maat, thema naar wens of behoeften, prijzen, datums en tijdstippen in overleg. 

ARRANGEMENTEN: Deze arrangementen zijn bedoeld voor groepen van 10 tot 22 personen.

Borrelgarnituur €18,= pp. 

High-tea €25,= pp.

High-wine €32,= pp.

Taart met koffie of thee €5,= pp.

Cupcakes met koffie of thee €5,= pp.

lunch €19,= pp.

Bijzonder wensen zijn altijd bespreekbaar.

JE KAN VOOR AL DEZE OPTIES NATUURLIJK OOK EEN CADEAUBON KOPEN. EEN CADEAUBON KAN JE OOK INWISSELEN IN DE WEBWINKEL. WWW.DRIEDUBBELTJES.NL VOOR DE MOOIE EN UNIEKE LIQUID-ART SIERADEN.  WIL JE EEN CADEAUBON AANSCHAFFEN, KLIK OP DE KNOP! 

 

 

Algemene voorwaarden:

afzeggen: 

Je kan een workshop, cursus of feestje natuurlijk altijd annuleren. Dit is tot 48 uur voor aanvang nog kosteloos. Bij annuleren binnen 48 uur voor aanvang zal ik 25% van de kosten in rekening brengen. Als je pannenkoeken, lunch, cupcakes etc als extra hebt besteld zullen deze ook bij afzegging binnen 48 uur  volledig worden berekend.

Boek je een workshop voor een groep, vriendenteam, personeelsuitje, verjaardag etc? Bij het boeken van een groepsworkshop/activiteit (door jou/jullie geboekt) zal ik altijd een aanbetaling vragen van 20%. Na de bevestiging van beide kanten zal ik je vragen om deze 20% te voldoen. Bij annulering van de workshop zal de aanbetaling niet terug betaald worden. Dit omdat er al een datum en tijdstip is vrijgehouden, er al producten zijn aangeschaft en diensten in werking zijn gesteld. Er is wel altijd de mogelijkheid om de workshop te verplaatsen.

Lessen: Je mag altijd aan een proefles deelnemen. Deze proeflessen zijn bedoeld om de sfeer te proeven en een indruk op te doen. Het volgen van een proefles is niet kosteloos. Je betaald voor een proefles de kosten voor een losse les. Voor de volwassenen zal een proefles in de serie plaatsvinden die op dat moment bezig is, terwijl de eventuele inschrijving voor een volgende serie is. De inhoud van de les is variabel en kan per serie verschillen. Je kan je inschrijving voor een serie of korte cursus tot 48 uur voor aanvang nog annuleren, dan krijg je het volledige bedrag terug. Als de serie of cursus eenmaal begonnen is kan je uiteraard tussentijds nog steeds stoppen met de lessen, maar er zal dan geen contributie meer terug betaald worden.

Kinderen kunnen na een proefles losse lessen blijven volgen of een strippenkaart aanschaffen. De strippenkaart blijft altijd geldig, er zit geen houdbaarheidsdatum aan, de kaart is overdraagbaar aan een ander kind en ook vriendjes en vriendinnetjes mogen op de kaart meekomen. Bij de aanschaf van de 1e strippenkaart krijg je de contributie van de proefles als eenmalige korting. Bij broertjes en zusjes wordt de korting ook maar eenmalig gegeven, mits beide kinderen een eigen strippekaart aanschaffen dan krijgen ze beide de korting. Echter wordt er geen contributie terug betaald als het kind stopt met de lessen. Een strippenkaart is voor 10 lessen, halve strippenkaarten worden niet verkocht. Voor een losse les wordt een meerprijs berekent

Andere wensen zijn altijd bespreekbaar. De prijs kan daardoor wel anders zijn dan hierboven benoemd. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Cadeaubon: een cadeaubon blijft geldig, maar is alleen inwisselbaar voor de diensten en producten die wij bieden en is niet voor geld inwisselbaar.

bottom of page